اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

ربات‌های شرکت معروف تسلا تقلبی از آب درآمدند

ربات‌های شرکت معروف تسلا تقلبی از آب درآمدند در رویداد سایبرکب شرکت تسلا حضور پر رنگ ربات‌های اپتیموس جلب توجه می‌کرد، اما اکنون مشخص شده این ابزار‌ها خودکار نیستند و با کمک انسان و هوش مصنوعی در این مراسم فعالیت می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تسلا در مراسم رونمایی از سایبر کب در هفته گذشته نمایشی عظیم از ربات‌های خودکار اپتیموس به راه انداخت. این ربات‌ها با مردم ارتباط برقرار کردند، به مهمانان نوشیدنی تعارف و با آنها بازی کردند، اما به نظر می‌رسد این فقط یک نمایش بوده است.

هنگام تماشای ویدئو‌ها نیز خودکار نبودن ربات‌ها کاملاً مشخص است. رابرت اسکوبل یکی از افراد حاضر در این رویداد با انتشار پستی در ایکس نوشت متوجه شده که اپراتور‌های انسانی از راه دور به ربات‌ها کمک می‌کردند پس از آن یک مهندس به او گفت ربات‌ها با استفاده از هوش مصنوعی راه می‌رفتند.

آدام جوناس تحلیلگر موسسه مورگان استنلی نیز نوشته بود ربات‌ها با کمک انسان فعالیت می‌کردند.

البته نشانه‌های واضحی برای اثبات این ادعا‌ها وجود دارد، به عنوان مثال همه ربات‌ها صدای متفاوتی داشتند یا واکنش آنها به طور آنی و همراه حرکات سر و دست بود.

البته به نظر نمی‌رسد تسلا قصد داشته وانمود کند ربات‌های اپتیموس خودکار هستند. در ویدئویی دیگر هنگامیکه اسکوبل از ربات می‌پرسد تا چه میزان به وسیله هوش مصنوعی کنترل می‌شود، اپتیموس با حالت شوخی می‌گوید: شاید کمی.

در ویدئویی دیگر نیز یک ربات به یکی از حاضران می‌گوید: امروز یک انسان به من کمک می‌کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار